Mijn verkoop- en ruilhandeltje in de trollbeads die ik niet meer draag is bijna achter de rug (gelukkig) en die inspanningen maken nu plaats voor brievenbusvreugde 🙂

Gisteren viel de eerste aankoop in de bus en ben er uitzinnig blij mee! De fantasieketting met het elfje, ze heeft hele lieve kleine vingertjes en teentjes, maar ook flinke negerinnelippen 😉

Er zaten 2 trollbeads bij, de blauwe glaskraal op de foto is de retired blue dot en er zat er eentje bij die nog in de huidige collectie zit, de lichtblauwe bloem. Ik heb zelf helemaal niets met de kleur blauw, maar het komt me nu wel erg goed uit omdat november diabetesmaand is en de kleur blauw dat kenmerkt. Volgende week draag ik deze combi naar de prijsuitreiking van diabetes 24/7! Daarna ben ik van plan om beide blauwe glaskralen te verkopen, want het is ook zo zonde als ze ongedragen blijven liggen.