Hoe spannend kan het zijn… volgens de traceergegevens van UPS wordt m’n laptop aankomende maandag bij me thuis bezorgd! Het komt niet zo heel erg vaak voor dat ik iets helemaal nieuw kan kopen, het is meeste hier in huis is 2e hands of zijn afdankertjes vanwege mijn inkomen. Dat ik deze beauty helemaal naar eigen smaak uit heb kunnen kiezen en samen heb kunnen stellen is voor mij van onschatbare waarde. Het maken van een keuze waarbinnen ik mezelf helemaal kon vinden vond ik daarom ontzettend moeilijk en het heeft me een paar dagen zoek- en denkwerk gekost om de juiste, de mooiste en de best presterende laptop te vinden die binnen mijn budget paste.

De afgelopen week heb ik mezelf op creatief vlak dus niet uit kunnen leven met het bewerken van foto’s, en ben ik daarom gestart met het schilderen van een nieuw schilderij, die ik inmiddels bijna af heb (zoveel tijd hou ik nu dus over!), maar daar verder helemaal niets over kan en wil vertellen omdat het anders geen verassing meer is voor de persoon voor wie het is bestemd.

Ik verklap dus nog even helemaal niks, maar beloof maandag weer een update te geven, misschien wel mèt foto’s!