…naar Rotterdam!

Vandaag heb ik een superdruk programma in de startblokken staan, namelijk een dagje familie aandoen. M’n zusje Denise heeft vorige maand een huis gekocht in Pernis en dit huis is in een recordtijd helemaal verbouwd en voldoet nu aan haar smaak en wensen. Vorige week is ze er samen met haar beestenboel ingetrokken en vandaag mag ik mijn beoordeling geven 😉

Met opa gaat het niet zo heel erg goed, zijn hart is op en na meerdere malen gehoord te hebben dat hij me nog graag even wil zien, ga ik samen met mijn moeder, als ze me van de trein heeft opgepikt, een kopje koffie doen.

En m’n moeder is jarig geweest, een paar weken geleden al en ik heb nog een kleinigheidje voor haar klaarliggen. Natuurlijk vanmiddag nog even een Brammetje doen, dat hoort bij mijn bezoekjes aan Rotterdam voordat ik weer huiswaarts keer.

Als ik vanavond thuis ben hoop ik wat meer nieuws in mijn mail te hebben over mijn laptop in de maak, gisteren ontving ik een mail dat ze ‘m aan het aanpassen zijn aan mijn persoonlijke wensen en zojuist kreeg ik een mailtje dat ze ‘m in productie hebben. De verwachting is dat ze ‘m tussen de 22e en 27e naar me gaan versturen. Dus ik ga er nu van uit dat ik vanavond weinig nieuws hierover zal vinden.

Nu lekker opschieten dus…!!