Ofwel, een One Of A Kind

Het was de laatste tijd soms erg moeilijk om een tijdje geen geld uit te geven aan Trollbeads, alhoewel de Diamond-like zwart er bij is gekomen, wat indirect een kadootje van mijn moeder is omdat ik op Noa heb gepast.

Ik heb al een paar maanden mijn pijlen gericht op witte uniekjes, in Trollbeadstermen OOAK’s. Dat zijn glaskralen die eenmalig worden gemaakt en niet in de reguliere collectie te koop zijn. Volledig witte uniekjes komen zo af en toe eens voorbij, en dan moet je er supersnel bij zijn om er eentje in je bezit te kunnen krijgen. Zo heb ik al vele malen de afgelopen maanden nèt mis gegrepen…. tot gisteren het ‘geluk’ aan mijn kant stond!

Op een website die ik ook al enkele maanden in de gaten hou, en waar ik dus ook al enkele keren mis heb gegrepen, greep ik ditmaal raak. Al moest ik wel ontzettend lachen tijdens het invullen van mijn afleveradres, omdat de glasbedel die ik in beeld zag staan amper zichtbaar was op mijn scherm… een witte bedel op een witte achtergrond is een klein beetje vragen om problemen natuurlijk 😉

Wàt ik heb gekocht blijft dus een beetje een verassing voor me, hij is nu onderweg en dobbert of zweeft ergens tussen Engeland en Nederland. Erg leuk dit, m’n allereerste OOAK!