Vanmorgen ontving ik van het Diabets Fonds hun nieuwsbrief (e-Dialoog) van de maand mei. In dit mailtje staat een snelkoppeling naar een test waarin je 4 vragen kan beantwoorden, om mensen bewust te maken van een eventueel risico dat zij kunnen lopen op diabetes type 2.

Ik verbaasde me over hun vraagstelling:

“Stuur deze mail door naar uw familieleden als u zelf diabetes type 2 hebt”

Nu heb ik type1 en heb ik voldoende mensen in mijn contacpersonenlijst staan van mijn e-mail die ik zou kunnen informeren hierover, juist omdat ik hun familie verder niet ken.

Ik heb hun vraagstelling genegeerd en naar iedereen in mijn contactpersonenlijst een e-mail gestuurd, met daarachteraan een mededeling naar het Diabetes Fonds, of het wel hun bedoeling is om zoveel mogelijk mensen te bereiken, wat ze juist wel willen lijkt mij!