Niemand zal het ontgaan zijn dat afgelopen zaterdag FC Twente landskampioen is geworden en dat Enschede en omstreken dit uitbundig heeft gevierd zonder noemenswaardige arrestaties, 1 groot gemoedelijk Twents feest dus!

Ik heb zelf, na Elco z’n verjaardag te hebben gevierd in Enschede, de wedstrijd live gekeken bij z’n ouders thuis en dat was ook een stuk comfotrabeler dan buiten in het slechte weer, al vond ik het wel jammer de sfeer niet te hebben meegemaakt, de beelden op de televisie hebben het gelukkig heel erg goed overgebracht!!

Bron: Nu.nl – George C. Hanna

Bron: Nu.nl – Manuel van der Wal

Zaterdagavond kreeg ik onverwacht een heel lief kado van Elco, de Circus Olifant voor aan mijn Trollbeadsarmband. Een vervroegd moederdagkado, al is deze feestdag om een andere reden uitgekozen als dat de naam doet betekenen.

De 2 smileys op deze foto vond ik gisteren in mijn brievenbus, op Elco z’n verjaardag, en hadden een lange reis vanuit Noorwegen achter de rug. Ze zijn door iemand zelf thuis gemaakt en ik heb ze op bestelling laten maken door haar. Ik ben met alle 3 de nieuwe beads helemaal blij!!

M’n wit/zilveren armband is zo weer een grote stap dichterbij gekomen en ik heb ‘m gisteravond eens opnieuw geregen:

Mijn weekend was in alle opzichten geslaagd en mag er nu heerlijk van nagenieten.