Tijdens het afdrukken van mijn 4e pagina stopte mijn printer spontaan met printen en alle mogelijke lampjes die konden knipperen lieten duidelijk blijken dat er iets aan de hand was.

Het schermpje dat vervolgens op mijn laptop in beeld kwam liet mij weten dat allebei mijn inktpatronen leeg waren en ik werd verzocht nieuwe te kopen. Jaja…. Zo snel laat ik het geld niet uit mijn portemonnee verdwijnen en liet een testpagina afdrukken, waarvan de zwarte letters nog van prima kwaliteit waren, maar de rode kleur wel heel erg geel was geworden.

Ik was van mening dat ik dus gerust nog wat documenten uit Word kon afdrukken, maar op welke manier ik het ook probeerde, telkens weer verscheen het schermpje op mijn beeldscherm dat het tijd was om nieuwe inktpatronen te kopen. Zucht… zelfs restjes opmaken is er tegenwoordig dus niet meer bij!

Ik weet inmiddels uit ervaring, en was er ook van overtuigd, dat een nieuwe printer kopen, die altijd met 2 inktpatronen wordt verkocht, altijd nog goedkoper is dan 2 nieuwe inktpatronen los kopen en was dus al voorzichtig bezig met een pijnlijk afscheid te nemen van mijn prachtige deskjet, die ik ooit had gekocht omdat ik helemaal viel voor zijn looks 🙂 En dan nog maar niet te spreken over zijn prestaties 😉 !!Ik heb dankbaar gebruik gemaakt van het bestaan van Google en gezocht naar een webwinkel waar ik zo goedkoop mogelijk aan 2 originele inktpatronen van HP kan komen, en die heb ik na wat websitevergelijkingen gelukkig ook gevonden!

Voor 25 euro inclusief verzendkosten komen er 2 stuks mijn kant op, en waar? Op deze website:

Het “een-nieuwe-printer-kopen-is-goedkoper-dan-nieuwe-inktpatronen-kopen” roze olifantje heb ik vanaf nu uitgezwaaid en behoort voorgoed tot het verleden!